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Cod

 

PUBLICATIONS

  1. Xiong, X., Yao, L., Ying, X., Lu, L., Guardone, L., Armani, A., Guidi A., & Xiong, X. (2017). Multiple fish species identified from China’s roasted Xue Yu fillet products using DNA and mini-DNA barcoding: Implications on human health and marine sustainability. Food Control, 88, 123-130.
  2. Xiong, X., Guardone, L., Giusti, A., Castigliego, L., Gianfaldoni, D., Guidi, A., & Andrea, A. (2016). DNA barcoding reveals chaotic labeling and misrepresentation of cod (鳕, Xue) products sold on the Chinese market. Food Control60, 519-532.

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(Italiano) Editor Food control

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Sorry, this entry is only available in Italian. Da Ottobre 2020 il Prof Andrea Armani è Editor della rivista scientifica Food Control

 
(Italiano) COVID-19 e igiene degli alimenti

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Sorry, this entry is only available in Italian. L’Istituto Superiore di Sanità ha pubblicato le “Indicazioni ad interim sull’igiene degli alimenti durante...

 
(Italiano) Foodhub Magazine

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Sorry, this entry is only available in Italian. Con molto piacere abbiamo contribuito al numero della rivista Food Hub “Sulle orme degli alimenti- Le tecnologie...

 
(Italiano) Report EUMOFA 2019

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Sorry, this entry is only available in Italian. E’ online il report “Il mercato ittico dell’UE – Edizione 2019” dell’Osservatorio europeo del mercato...

 
(Italiano) Report Oceana 2016

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Sorry, this entry is only available in Italian. Il 7 Settembre 2016 è uscito il nuovo report di OCEANA “Deceptive Dishes: Seafood Swaps Found Worldwide”...